Naučni časopis iz Crne Gore Mediji i komunikacije uvršten u međunarodnu bazu podataka EBSCO TEMA: NOVI MEDIJI - NOVE MOGUĆNOSTI 17. - 19.6.2016. godine, Bijelo Polje, Crna Gora MEDIJI I PR

Međunarodni naučni časopis Media and Communication/Mediji i komunikacije, čije je sjedište u Bijelom Polju, zvanično je uvršten u međunarodnu bazu podataka EBSCO, saopštila je glavna i odgovorna urednica i predsjednica osnivača časopisa Akademije društvenih nauka dr Andrijana Rabrenović.

Ona je istakla da se kroz indeksiranje u međunarodnim bazama podataka i dostupnost u hiljadama univerzitetskih biblioteka promoviše naučna zajednica Crne Gore i regiona što je jedan od ciljeva časopisa i Akademije društvenih nauka.

Menadžer EBSCO za Centralnu i Istočnu Evropu Jan Luprih je izrazio zadovoljstvo što se časopis iz Crne Gore nalazi u njihovoj bazi i istako uvjerenje da će biti značajna građa akademskoj zajednici na globalnom nivou.

”Možemo pomoći da se proširi domet sadržaja časopisa Media and Communication/Mediji i komunikacije i poveća prodornost na postojeća i nova tržišta, pri čemu će se obezbjediti da svi naučni radovi budu dostupni on lajn što će doprinijeti značaju časopisa na međunarodnom nivou”, napomenuo je Luprih.

Sastanku u Beogradu su prisustvovali i direktor prodaje EBSCO informacionog servisa za Centralnu i Istočnu Evropu Vojislav Milovanović iz Praga i direktor Neolibrisa i predstavnik EBSCO za Srbiju i Crnu Goru Nebojša Krstić iz Beograda.

Posts

Close Menu